het-initiatief

Het initiatiefreinhilde

Geloof jij ook in de kracht en de mogelijkheden van mensen?
Ben jij kritisch en hou je van een concrete aanpak?
Vind je vertrouwen, duidelijkheid en een degelijke onderbouwing belangrijk?

Dan vind je het prettig om mij te leren kennen!

Want op basis van dit gedachtegoed heb ik Roy's Rose Compass ontwikkeld. Ik vind bijna niets mooier dan mensen hun kwaliteiten te zien ontwikkelen in plaats van de nadruk te leggen op de dingen die ze aan de basis minder goed beheersen. 

Ik sta met één been in de wetenschap, waar ik onderzoek doe, en met mijn ander been in mijn bedrijf, waar ik trainer en mentor ben voor ondernemers en organisaties, die de juiste mensen aan zich willen binden.
Met een wiskundige achtergrond op zak kwam ik in 1982 naar Nederland. Na een studie godsdienstwetenschappen studeerde ik cum laude af aan de Universiteit van Amsterdam in de sociale- en culturele wetenschappen met een aantekening psychologie. 

Door mijn theoretische knowhow te combineren met werkervaring, was ik in staat om naadloos de mogelijkheden op de vakgebieden van mens en organisaties vanuit diverse oogpunten te bekijken, kritisch te analyseren en vervolgens oplossingsgericht te vertalen in de creatie van het Roy's Rose Compass®(RRCompass). 

In het wetenschappelijk onderzoek blijf ik mijn nieuwsgierige bèta-kant koppelen aan mijn passie voor mensen met hun kansen en mogelijkheden.
Vanuit mijn bedrijf begeleid ik ontwikkelingsprocessen bij organisaties, waarbij voorop staat dat persoonlijk geluk en zakelijk succes elkaar dienen te versterken. 

drs Reinhilde van Zutphen-de Roy

Nieuwsbrief

  1. E-mail adres:
    Vul uw email adres in.
  2. Voornaam:
    Vul uw voornaam in.
  3. Achternaam:
    Vul uw achternaam in.

Contact

Roy's Rose Compass

De Kil 46-48

8255 RR Swifterbant

T: 0321-322457

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.