certificering

Certificering

Elk coachtraject heeft twee kanten… aan de ene kant de coach, aan de andere kant degene die gecoacht wordt. Wij stellen hoge eisen aan onze coaches. Zij moeten helemaal vertrouwd zijn met ons kompas, zodat altijd de juiste koers kan worden bepaald.

Voor wie is de certificering?

Wij leiden graag mensen op met een HBO / WO werk- en denkniveau, die andere mensen op een professionele manier willen helpen met het ontdekken van hun talenten in het zakelijke – en/of privé leven.  Dat kunnen zijn: leidinggevenden, HRM-ers, docenten, studiebegeleiders, psychologen, orthopedagogen, professionele coaches en/of coaches in opleiding, zoals loopbaan- en kindercoaches. 

Het traject

Om het certificaat te bemachtigen is het volgen van een 9-maandse leergang een vereiste. Deze leergang start met het begin van een 6-daagse training. In dag 1 tot dag 4 worden theorie en praktijk afgewisseld, waardoor de geleerde stof goed blijft hangen. Vervolgens krijgen de deelnemers een periode van 3 maanden om, onder supervisie, te oefenen. Dit betekent dat de praktijkervaring concreet gekoppeld kan worden aan de theorie. Tijdens deze maanden  ga je actief aan de slag met de RRCompass-rapportage onder supervisie van Reinhilde van Zutphen de Roy. We verwachten van je dat je minimaal 1 rapportage per maand bespreekt. Na 3 maanden vindt er een terugkomdag plaats, waarbij je de kans krijgt je ervaringen met de medecursisten uit te wisselen en te reflecteren op het leerproces. Ook gaan we op deze dag dieper in op jezelf in de markt zetten als professional. Vervolgens volgt er weer een periode van 3 maanden supervisie waarbij je weer minimaal 1 rapportage per maand bespreekt. Aansluitend worden de professionals op dag 6, feestelijk gecertificeerd, gecombineerd met een individuele- en een groepsterugkoppeling om te leren van elkaars ervaringen. Tot slot volgen er nog 3 maanden individuele ondersteuning met aansluitend een permanente educatie via intervisiegroepen en de jaarlijkse partnerdag.

Na het volgen van de certificering, ben je in staat, zelfstandig, mensen te begeleiden door middel van het RRCompass. Je bent nu bevoegd om met het RRCompass te gaan werken en de rapportages te bespreken. Je weet op welke manier je de RRCompass scan kunt gebruiken, hoe de resultaten kunt interpreteren en hoe deze effectief in te zetten. je krijgt een gepersonaliseerde automatiseringspagina van waaruit je met je eigen logo de uitnodigingen kunt sturen en de rapportages kunt genereren. De verlenging van het certificaat na 3 jaar gebeurt automatisch, afhankelijk van de kwalitatieve bijdrage aan de kwaliteitsborging door de gecertificeerde.

Inhoud

Tijdens de leergang krijg je een grondig inzicht in de wetenschappelijke achtergrond van Roy’s Rose Compass met daarbij het op een speelse manier eigen maken van die materie. Vervolgens wordt er veel geoefend om die diverse kompassen te lezen en te vertalen. Je maakt als deelnemer zelf de RRCompass scan. Zo heb je dus een eigen rapportage en krijg je sneller inzicht in RRCompas. Deelnemers ontvangen de gids, het handboek, de leidraad en toegang tot de online-omgeving. Na certificatie krijg je een gepersonaliseerde automatiseringspagina van waaruit je met je eigen logo uitnodigingen kunt sturen en de rapportages kunt uitdraaien.

Kwaliteitsborging          

Om de kwaliteit te borgen werken onze gecertificeerden maandelijks met de RRCompass rapportage. Ook is er de jaarlijkse partnerdag. Deze dag is een plenaire ontmoetingsdag met ruimte voor vragen en het uitwisselen van ervaringen.  Het is een vereiste als gecertificeerde deze partnerdag te bezoeken en daarnaast driemaal per jaar in kleinere groep een intervisiedag te hebben. Deze vereisten zijn er om de professionaliteit te waarborgen. Het zijn mede de voorwaarden voor het verdere behoud van het certificaat. 

Actie

Als je je nu inschrijft maak je gebruik van de speciale early bird actie. Je betaalt dan geen € 8.097, maar slechts € 3.597!
Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel in! 

Nieuwsbrief

  1. E-mail adres:
    Vul uw email adres in.
  2. Voornaam:
    Vul uw voornaam in.
  3. Achternaam:
    Vul uw achternaam in.

Contact

Roy's Rose Compass

De Kil 46-48

8255 RR Swifterbant

T: 0321-322457

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.