onze-klanten

Hieronder delen enkele klanten hun ervaringen met RRCompass met u. 

A ynske portret 1

Referenties

"In mijn gedrevenheid anderen inzicht te geven in zichzelf, hun eigen kracht en effectieve inzet ervan, werk en denk ik volgens de logische systematiek van RRCompass. Deze is positief geladen, genuanceerd en erop gericht mensen te laten groeien. De praktijk leert dat de uitkomsten, keer op keer, bijzonder treffend zijn en mensen aanzet tot zelf-coaching hetgeen onlosmakelijk verbonden is met hun eigen bloei. De meest inspirerende mensen zijn gewoon zichzelf."

Ynske Maj Bakker, psycholoog NIP
TIB &Partners, Talent in Bedrijf
 

Gerard Vriens"Binnen het werkgebied van de stichting OpenDoor gaan we uit van de talenten die de jongeren hebben. De talenten zijn maatgevend voor het succes van de jongeren in de toekomst. In onze zoektocht naar een goed instrumenten om talenten inzichtelijk te maken en om hier nog effectiever mee aan de slag te gaan zijn we uitgekomen op de scan van RRCompass. Deze online scan is een fantastisch hulpmiddel voor de jongeren en ook voor de begeleiders (om zelf te doen en in de begeleiding). De werkwijze en de wetenschappelijke onderbouwing zijn voor onze opdrachtgevers belangrijk. Met de online scan bedienen we zowel de opdrachtgever, de jongeren en de begeleiders. De heldere, concrete werkwijze maakt het voor iedereen mogelijk om effectief en efficiënt aan de slag te gaan met de resultaten van de online scan in de vorm van een persoonlijk ontwikkelplan. Mochten we problemen ervaring met de uitvoering, invulling of interpretatie kunnen we altijd terugvallen op Reinhilde."

Gerard Vriens
Stichting OpenDoor

 


Loes Braakhekke

"Ik heb mij aangemeld voor de leergang van RRCompass omdat het model en de visie mij erg aanspreekt. RRCompass gaat uit van de kwaliteiten van de mens. De leergang heeft mij veel inzicht gegeven in de ontwikkeling en opbouw. Daarnaast is de kwaliteit van het trainingsmateriaal erg goed en overzichtelijk. De begeleiding vond ik zeer goed, de trainster is zeer bevlogen, de voorbeelden begrijpelijk, de trainingsomgeving prettig en de verzorging uitstekend! Ik raad iedere coach, die niet-oordelend wil kijken naar mensen, deze leergang aan! Ik ga het kompas zeker in de praktijk gebruiken, ook omdat deze breed inzetbaar is."

Loes Braakhekke
LOUI-C Training & Coaching 

 

 

foto voor Monique Houben

"Door het enthousiasme waarop Reinhilde over de scan vertelde werd mijn interesse gewekt. Deze scan is het enige model dat objectief inzicht geeft in de innerlijke drijfveren van een persoon op het gebied van samenwerking (team), relaties, schoolkeuze, werk, drive en zingeving. Als je jong bent, sta je voor allerlei keuzes die invloed hebben op je toekomst, maar ook tijdens je hele leven komen diverse keuzemomenten op je af die alles kunnen veranderen. Om telkens de keuze te maken die het beste bij je past, is het waardevol om te weten waar jouw unieke persoonlijke sterke punten liggen. Reinhilde voorziet je van alle informatie die je nodig hebt om ermee aan de slag te gaan, zodat jouw cliënt optimaal kan functioneren vanuit zijn intrinsieke waarden. Naast de training is voldoende gelegenheid om vragen te stellen om het trainingsmateriaal goed je eigen te maken. Nu kan ik nog beter mijn cliënten begeleiden met het maken van keuzes op het gebied van studie, werk en relatie." 

Ingrid Huskens - Hermens
Praktijk benBETER

Nieuwsbrief

  1. E-mail adres:
    Vul uw email adres in.
  2. Voornaam:
    Vul uw voornaam in.
  3. Achternaam:
    Vul uw achternaam in.

Contact

Roy's Rose Compass

De Kil 46-48

8255 RR Swifterbant

T: 0321-322457

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.